aj am hooked!

Jeg kan lige så godt starte med at lægge kortene på bordet og indrømme, at jeg bliver lettere hysterisk, når jeg skal lære noget nyt, især hvis det utænkelige skulle vise sig - at jeg ikke er et naturtalent ...! Derfor måtte jeg ty Hendes Verden Hækleskole da jeg skulle lære at hækle "ordenligt", så mine frustrationer ikke ville gå ud over min sagesløse mor eller en veninde med gode intentioner.

Og når man som jeg lige har lært at hækle, (altså hækle ting, der rent faktisk er brugbare), så er Hooked Zpagetti fra Tante Grøn en velsignelse. Det man hækler tager hurtigt form pga. garnets tykkelse og det er nemt at arbejde med, når man som jeg har små fede begynder hækle-hænder.

Jeg hæklede en kurv til min skønne miss Karla, der til min store overraskelse tog den i brug! (Hun er mere til små nussede papkasser end smarte "det-passer-perfekt-til-min-boligindretning"-kattekurve). Så dobbelt op på succes her hos hækle-mor og bettemis!


4 kommentarer:

Julia Zahle sagde ...

Fantastisk vellykket!

Det er sgu lige før jeg får lyst til at få en kat....

Marie sagde ...

Et godt råd:
Klip gamle tynde strømper i strimler (du ved ligesom når man skræller en appelsin ud i ét), så har du masser af tykt "garn" til at hækle i :)

Stine sagde ...

Det ser fantastisk ud! :)

aj am sagde ...

:)