aj am tillbaka från Malmö

Er lige hjemvendt fra en skøn smuttur til Malmö sammen med min veninde Sigrid. Vi havnede lige midt i Malmö festivallen, så byen var ét stort mylder af boder, happenings, dufte, musik og kunst. Hvor heldig har man lov til at være ...!?

Mandag aften dokumenterede vores tykke ankler en dag fyldt med designbutikker, cafébesøg og sightseeing. Med vores skrøbelige, (læs: no good) nyindkøbte paraplyer trodsede vi regn og blæst og sugede til os af den dejlige by. Vi fik, (hvis vi selv skal sige det - og det skal vi) halvdelen af Malmö til at standse op og kigge på fabelagtig, farverig og finurlig mode - små film blev projekteret op på gavlen af et af byens hoteller og varmede mens vi stod i vandpytterne.

Tirsdag blev brugt til et besøg på Malmös Form/Design Center, der diskede op med 2 skønne udstillinger, der fik Sigrid og jeg til at udbryde ordet "fantastisk" i stride strømme. Inden vores retur til provinsen stod den på svensk solskin i ansigtet og en dejlig kop mokka i hånden. Det bliver ikke sidste gang Malmö for besøg af mig, har allerede juleshopping i tankerne ...


Et eller andet sted i landet sidder der en grafiker og muntrer sig over, at denne info-sticker blev godkendt ... fantastisk!!!

Ingen kommentarer: